Positive projects

2017 I was invited to participate in the groupexhibition in Vilvoorde (Brussels).  The closed convent is up for renovation and all engaged artist gave a percentage of their income to the local sister.  A meditative gift from sister to sister.


Zoals elk jaar stort ik een deel van mijn opbrengst door naar een goed doel.  Dit jaar (2016) ondersteun ik  de Huichol bevolking van Nayarit, Mexico.  

De Huichol gemeenschap, een indianenvolk die in én met de natuur leeft, zet heel erg in op verbinding tussen mensen. Pablo Taizan, de spirituele leider, blijft strijden om hun eigenheid en authentieke manier van leven te beschermen.  

IMG_2551


2015 stond voor mij in de betekenis van het inzetten van meer vrouwelijkheid.  Samen met 6 andere vrouwen ondersteun ik en geef ik als vrijwilligster mee vorm aan het Heerlijck Magisch Vrouwenfestival (zie www.vrouwenfestival.be).  Het is met veel goesting dat ik ook in 2016 dit vrouwelijke pad samen 6 andere fantastische madammen verder bewandel.  

image001


Elk jaar stort ik een deel van mijn opbrengst door naar een goed doel. Dit jaar (2014) gaat het naar een initiatief Vzw Kunst+ waar ik trouwens heel veel bewondering voor heb. Dit is een atelier voor “anders” validen, voor volwassenen met een mentale beperking en wordt met veel passie geleid door Nathalie De Pessemier en een aantal geestdriftige vrijwilligers.

KUNST+ vzw heeft als doel zijn participanten te ondersteunen in het vergroten van hun eigenwaarde door het accent te leggen op hun “kunst” in plaats van op hun “anders” zijn.

Meer info vind je op http://kunstplusvzw.net/.