I flow and fly (but not always)

Written by carinevanhee on . Posted in Uncategorized

 

Vloeiend ben ik vandaag, zoals die zon die je zachtjes beroerd en je ruggengraat streelt, niet zoals die ferme storm die aan je haren trekt.  Dit ben ik vandaag zoals het

kabbelende water en het zachtjes stromen langs beken en rivieren, niet die woeste zee die brult en tiert.  Dit ben ik vandaag zoals een magische adelaar die gracieus door de lucht glijdt, dit is wie ik ben, in zachte kracht. I am a woman with wings.

En deuuuh, vliegt die adelaar elke dag gracieus? Nope! Ben ik elke dag kabbelend water? Pfff, belachelijk! Nee toch! We are only humans, after all zingt Rag’n Bone Man. En wat nog straffer is, als ik heel erg mijn best doe, dan word ik even straf gespiegeld door mijn werk waar ik die dag mee bezig ben. Het oogt perfect, geen enkel spatje verf te veel, alles bijna Mr. Proper clean. Op het eerste zicht lijkt alles in evenwicht. Zo perfect is het dat, als ik even terug stap en wat afstand neem van mijn canvas, het me direct opvalt dat dit werk geen hart heeft. Dit is net wat er gebeurd als ik me teveel bezighoud met wat anderen van mij denken. Hoe hou jij voeling met wat je zelf wil? Ik ben benieuwd! Vertel het me, ik luister!