Wat schenk je jezelf voor 2018?

Written by carinevanhee on . Posted in Uncategorized

@Kenza uit Mhamid, Marokko… bedankt voor mijn eerste vleugels.

Ik schenk je vleugels in 2018 én ver voorbij.

Prachtige parelmoeren vleugels, krachtig als de zeilen van een schip en transparant als zijdepapier. Ik wil je vertellen dat

je alles al bent. Luister vol overgave naar jezelf. De bomen fluisteren het met hun bladeren, de bloemen weerkaatsen je prachtige wezen en moeder aarde ondersteunt elk voetstap die je zet. Rust in die zachte kracht die je vandaag voelt en laat je mee voeren door jouwe vrouwelijke onderstroom. Jij bent zacht, vrouwelijk en sensueel. Laat jezelf los, laat je zelf vloeien als water want dit is jouw werkelijke diepste zijn.

Ik schenk mezelf zachte kracht

Ik wil leven vanuit volle sensualiteit, vanuit volle zachtheid en vrouwelijkheid. Ik wil spreken, liefhebben, leven en kunst maken vanuit die vrouwelijke bron. Ik wil niet op de barricades springen en het van de daken schreeuwen.  Ik wil voornamelijk rusten in die zachtheid die ik vandaag ben.  En vanuit die diepe zachtheid wil ik vliegen, zingen, spelen en dansen. Ik wil die zachte magie inzetten om die delen in elk van ons te helen, die geheeld willen worden. Wat wil jij dit jaar helen?