Toont alle 7 resultaten

 • Creatieve Mentor – coaching

  100,00

  Creëren is het leukste om te doen. Maar soms loop je tegen bepaalde dingen aan en dan is het wel leuk om met een creatieve buddy te kunnen sparren.

  Meer informatie

 • Masterclass ‘Create your WoW’

  350,00

  Je diepste verlangen in beeld brengen? Je emoties kunnen uiten in kleur? Je gevoel overbrengen via kunst?
  Denk jij dat dit allemaal niet mogelijk is? Toch wel! En ik ga jou vertellen hoe in deze masterclass

  Meer informatie

 • Masterclass ‘Start your WoW’

  250,00

  Ontdek in deze online Masterclass de tips, trucs & technieken om met het creëren van je eigen abstract schilderij te starten! Ik deel hierin alle technieken waar ik zelf gebruik van maak om mijn kleurrijke, abstracte kunstwerken te creëren, samen met nog veel extra praktische tips en tricks.

  Meer informatie

 • Week of WoW

  Gun jezelf een week van creatieve vrijheid! Een week er tussen uit – Weg van de waan van de dag. We maken een heerlijke kleurrijke reis waarin je jouw creativiteit kan ontdekken en laten stromen en dat één week lang! Creativiteit voorbij mooi en lelijk. Hier en Nu. Tijd nemen om in beweging te komen. Wil je meer weten, contacteer me!

  Meer informatie

 • Masterclass ‘Connect with Colors’

  250,00

  Het maakt niet uit of je creatief bent of niet of op welk niveau je nu zit. Het gaat erom dat je de keuze maakt om terug te verbinden met jouw aangeboren kleureninstinct. Ontdek in deze online Masterclass hoe je diep connectie maakt met kleur!

  Meer informatie

 • Dankbaarheidshangers ‘T(h)ree Moments’ – Online Cursus

  29,00

  Men zegt dat … ‘hoe meer je dankbaar bent voor de mooie momenten op je pad,  hoe meer momenten van dankbaarheid er zullen verschijnen in je leven’.
  In deze online cursus leer ik je hoe je in een aantal eenvoudige stappen je eigen unieke en mooi gekleurde dankbaarheidshangers kan creëren.

 • E-boek ‘Ongewoon jezelf’

  15,00

  Wil jij meer kleur toevoegen aan jouw leven? Wil je jouw volledige kleurenpalet tonen aan jezelf én aan de wereld?  Wil je lezen hoe ik van volgzame vrouw veranderde in een vreugdevolle die haar eigen authentieke pad bewandelt? Dan is dit jouw boek. 

  Meer informatie