Fine art prints – Carine van Hee
 
Ontvang nu ook de energie en de kleur van mijn Women with Wings topwerken voor slechts EUR 295,-!

Voor deze fine art prints van mijn kunstwerken ben ik op zoek gegaan naar uiterst kwaliteitsvolle materialen. De schilderijen worden eerst bij Fotorama professioneel ingescand met een Cruse Large Format Scanner, één van de weinige professionele art scanners in België. Als basis voor de print selecteerde ik hoogwaardig Hahnemühle fine art print papier. Bij het printproces zelf waakt Johan, de expert ter plaatse, er met heel veel zorg over dat elk reliëf, elke kleurvariatie en borstelstreek nauwkeurig worden weergegeven.

Het resultaat is een print die een uiterst authentieke weergave is van het origineel.

De prints zijn kleiner dan het origineel. Ze passen dus gewoon echt in elk interieur!
De Fine Art Prints hebben een witrand en worden voor verzending uiterst zorgvuldig ingepakt. Zij worden plat, en dus niet opgerold, verzonden. Dit alles maakt dat ze gemakkelijker kunnen worden ingekaderd.
Een voorbeeld van een ingekaderde print, niet op ware grootte
Heb je interesse in één van deze prachtige Fine Art Prints van mijn werk? Laat het mij weten!