Ik doe het graag en jij?

Ik moet  iets bekennen.  Dit doe ik zo graag en dit doe ik élke dag. Het is bijna als eten en drinken!  Het geeft me energie, mijn ogen gaan ervan stralen en ik krijg er maar geen genoeg van! Verslavend is het, echt waar!

Er gaat nu eens geen dag voorbij of ik heb het gedaan!  Het zit steeds in mijn achterhoofd om dan op de meest onverwachte momenten zichtbaar te worden.  En dan doe ik het gewoon. Niemand die me kan tegenhouden.

Ik ga ervan zingen, lachen en het maakt dat ik met veel zin door het leven loop!  

Kleur! Mij ermee uitleven, ermee schilderen, splashen en gooien! Haha en nu vraag ik me echt af aan wat jij zat te denken?!

En op 7 en 8 maart is het weer zover!  Ik mag het weer doen! Ik ga mijn kleuren tonen..  En dan vertel ik je graag wat kleur voor jou kan betekenen. ‘Betekenen?’, hoor ik je denken. Ja hoor!  

Hoe kan het toch dat nog steeds zoveel mensen denken dat kleur geen impact heeft op ons en ons mooie leven?  Terwijl je bij het opentrekken van onze gordijnen ‘s morgens vroeg zo’n zin hebben om terug tussen de lakens te glijden bij het zien van een grijze en bedompte lucht.

Kleur is een verbazingwekkend fenomeen. Kleuren beïnvloeden alles wat je doet, al realiseer je je dat nauwelijks.  Wat gebeurt er als je de volgende dag bij het open gooien van je gordijnen de hemel helder blauw is? Jaha! Je hebt zin in deze dag!

Als je contact maakt met kleuren, maak je contact met je gevoel. En als je contact maakt met wat je voelt, kan contact maken met wie je.  Kleur komt binnen via je ogen, maar dringt door tot je hart.

Zin in de test?

Kom naar de expositie Feminine Dialogue in Perk en ontdek wat kleuren met je doen!  Je bent er van harte welkom!

Kleurrijk groeten,

Carine 

Creator of WoW

Hartelijk welkom! Expositie Feminine Dialogue
Tervuursesteenweg 173 te 1820 Perk
zaterdag 7 maart : 16u tot en met 20u
zondag 8 maart : 14u tot en met 18u

Nieuwsgierig naar mijn huidige kleurenhttps://www.carinevanhee.be/schilderijen/