Je hoeft het niet alleen te doen!

Ook jij kan jouw kleurrijke abstract schilderij creëren! Laat mij meteen je twijfels daarover wegnemen!

De dagen worden korter en het diepblauwe van de nacht toont zich steeds vroeger. We trekken dikkere jassen aan voor een wandeling en gaan lekker knus met een dekentje op de bank liggen.

Thuis wordt weer de plek waar we vaak vertoeven (en al helemaal als je ziet wat de Corona cijfers doen). En dan krijg jij ook terug tijd om te creëren.

Maar tegelijkertijd steekt ook de twijfel in alle hevigheid zijn kop op. Hoe start ik? Zal het mij lukken om het resultaat te krijgen dat ik wil? Heb ik wel de juiste materialen? …

En zo komt er maar niet van.

Verf en kwasten blijven onaangeroerd in de kast en jij blijft in je hoofd zitten

Starten is echt wel een ding. En, je hoeft dat niet alleen te doen. Soms is het gewoon veel gemakkelijker om je te laten begeleiden en ondersteunen.

En laat dat nu net zijn waar ik jou een hele dag in kan meenemen! Hoe zou het voelen om een hele dag samen creatief aan de slag te gaan en in alle vrijheid onze kleuren te laten stromen?

Ik help je om technische problemen om te zetten in gemakkelijke oplossingen.

Ik neem je twijfels weg en creëer een bedding waar drempels geen kans krijgen om je tegen te houden. Samen is immers gemakkelijker dan alleen.

Je voelt jouw creativiteit terug stromen en jij voelt voor het eerst de fun en het plezier tijdens het maken van jouw eigen, persoonlijke kunstwerk, terwijl wij samen– zij aan zij – in alle spontaneïteit onze kleuren op doek smijten.

Je ontdekt dat schilderen vanuit jezelf je zóveel vrijheid, durf, speelsheid en warmte kan geven dat je eigenlijk nooit meer wil stoppen.

En dat moet ook niet! Want nu heb je een stappenplan in handen waar je steeds gemakkelijk zelf mee aan de slag kan. Hoe cool is dat!

Als je voelt dat je dit wilt, neem dan je verlangens heel serieus en gun jezelf deze Wow-dag! Zet alle beperkende gedachten even ‘on hold’ en ga voor die eigen-wijze persoon die haar innerlijke bron durft te voelen en te volgen. Volg jouw authentieke pad en zeg ja tegen je eigen behoeften en geluk.

Technische kennis is hier niet de bepalende de factor! Wel hoe moedig jij bent om te durven loslaten en jouw eigen impulsen te volgen. Deze dag zal je een warm gevoel geven dat je ten volle leeft!

Wil je meer weten?

Mail gerust in al jouw enthousiasme naar carine@carinevanhee.be

​Ik maak graag tijd voor jouw vragen tijdens een skype of whatsapp gesprek om samen te verkennen of dit iets voor jou is.