Ontmoet de artiest

Artiest

Via  mijn creatieve proces onderzoek ik de vloeibaarheid van het leven. In de vele kronkelende lagen leg ik de steeds wisselende stroom en vloeibaarheid vast van het leven vertaald via kleur, beweging en energie.

Ik vang het onvangbare en zet het om in kleur op doek.

Geen dag is hetzelfde. Elke dag is anders. We ervaren tijdens de dag verschillende emoties. Het stroom of het voelt stroperig. We beginnen de dag met een staat van energie en zijn en terwijl de dag aan ons voorbij glijdt, worden we beïnvloed door de mensen die we ontmoeten, de situaties die zich voordoen en de uitdagingen waarmee we worden geconfronteerd.

Het leven ligt niet vast zoals op een polaroid-foto. Het leven is geen foto dat voor eens en altijd hetzelfde blijft. Het is vloeiend en de omstandigheden, vibes en relaties kunnen op elk moment veranderen.

Niets is voor altijd.

Met mijn kunst vang ik de steeds veranderende lagen van het leven.  Ik onderzoek de essentie van flow. Ik vertaal de vloeibaarheid van het leven – de nooit eindigende veranderingen die we ervaren – in lagen van kleur, energie en bewegende lijnen. Elke laag vertegenwoordigt een momentum van het leven.

I like that idea that i can create something that is so universal

that is speaks to people beyond words

Terwijl ik me door de dag beweeg, probeer ik deze vloeibaarheid te vangen door middel van kleuren en energetische bewegingen.  Terwijl de dag aan mijn voorbij gaat vang ik de vele momenten van vreugde, verdriet, humor, lust, verlangen, plezier … laag op laag als een herinnering.  Een herinnering voor mij en jou dat het enige wat we echt hebben is het nu.

Succes!

Graag tot later,

Carine