A gentle pearl

2.650,00

Handgeschilderd kunstwerk, mixed media. Het is opgespannen op een metalen kader waarvan de zijkanten zijn mee geschilderd. Wordt geleverd met ophangsysteem, zo is het direct op te hangen.

Afmetingen: 100cm x 120cm x 2cm.

Bekijken

SKU: Nr 207 Categorie:
 • Beschrijving

  Beschrijving

  Dit was het tweede kunstwerk dat ik rond Radical Joy creëerde. En in tegenstelling tot het eerste ging ik niet in volle energieke modus los op canvas. Dit voelde meer ingetogen, kleiner en meer naar binnen gericht.  

  Het leek alsof ik heel voorzichtig ging voelen of er ook ergens kleine momenten van vreugde te vinden waren.  Mooie parels van intens geluk die ik dan later als een mooie parelsnoer om de nek kon dragen.   Het was heel stil tijdens het creëren en het voelde als een diep fundament van warmte.  

   

 • Extra informatie

  Extra informatie

  Series

  Radical Joy

  Materiaal

  linnen doek op metalen frame

  Breedte (cm)

  120

  Lengte (cm)

  100

  Artikelcode

  Nr 207

  Juridische Informatie

  Indien u dit product via deze Artshop online koopt, kan u deze koopovereenkomst gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De bedenktijd gaat in op de dag nadat u het product heeft ontvangen.
  Als u gebruik wenst te maken van uw herroepingsrecht, meldt u dit binnen de bedenktermijn door middel van het modelformulier voor herroeping of op andere ondubbelzinnige wijze, bijv. via e-mail, aan de kunstenares.
  U draagt de kosten van het terugzenden van het product.
  Alle details omtrent uw rechten en plichten met betrekking tot de uitoefening van het herroepingsrecht vindt u in de Algemene Voorwaarden.