Transform time and again

2.650,00

Handgeschilderd kunstwerk, mixed media. Het is opgespannen op een metalen spieraam waarvan de zijkanten zijn mee geschilderd. Wordt geleverd met ophangsysteem, zo is het direct op te hangen.

Afmetingen: 100cm x 120cm x 2cm.

Bekijken

SKU: Nr 200 Categorie:
 • Beschrijving

  Beschrijving

  Zoals velen onder jullie wel weten heb ik een online cursus ‘Create your WoW’ waarin ik mensen helemaal meeneem in de wonderlijke wereld van creëren.  Ik toon er stapje voor stapje hoe ik elke dag mijn kleuren op doek zet. 

  Soms kan het zo maar zijn dat je niet helemaal tevreden bent met het eindresultaat.  Dat de kleuren je niet toelachen of dat je werk niet de juiste energie uitstraalt.  Ook al lijkt het voor 80% goed te zijn, die overige twintige procent zitten je in de weg.  Wat nu?

  Nadat ik deze vraag een aantal keer had gekregen leek het me een fijn idee om iedereen mee te nemen op een nieuwe ontdekkinigsreis.  Ik wou ze uitnodigen om met dat werk terug aan de slag te gaan.  Ja maar, hoe dan?  

  Ik nam zelf een schilderij uit mijn collectie waarvan ik dacht dat het misschien nog beter kon en ging aan de slag.  Waar ik mezelf dan toe uitnodig is om naar een plek te gaan van niet oordelen. Om elke spontane impuls gewoon toe te laten.  Om te vertoeven in de zone van ‘niet weten’.  

  Gewoon open staan voor elke impuls die in me opkwam en dan gewoon durven én doen.  Tegelijkertijd voelde ik ook hoe kwetsbaar ik me daardoor opstelde en hoe kwelduiveltjes in mijn oor begonnen te fluisteren.  Ik liet ze maar kwetteren…. en trok me er niets van aan.

  En toen kwam dit schilderij in één dag tot uiting net omdat ik erin slaagde om in verbinding te blijven met wat op het doek aan het gebeuren was en uit mijn hoofd weg te blijven.  Ik ben verliefd op wat zich hier heeft getoond.  Het is gebouwd op het ‘oude’ schilderij wat het net dat ietsje meer diepgang en betekenis geeft.  En tegelijkertijd is het ook helemaal nieuw! 

  Het lijkt wel een metamorfose van het leven.  Je neemt altijd vroegere ervaringen mee op je levenspad en tegelijkertijd kan je elke keer opnieuw beslissen om jouw leven een andere richting uit te sturen.  Die keuze ligt helemaal bij jou.

   

 • Extra informatie

  Extra informatie

  Series

  Radical Joy

  Materiaal

  linnen doek op metalen frame

  Breedte (cm)

  120

  Lengte (cm)

  100

  Artikelcode

  Nr 200

  Juridische Informatie

  Indien u dit product via deze Artshop online koopt, kan u deze koopovereenkomst gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De bedenktijd gaat in op de dag nadat u het product heeft ontvangen.
  Als u gebruik wenst te maken van uw herroepingsrecht, meldt u dit binnen de bedenktermijn door middel van het modelformulier voor herroeping of op andere ondubbelzinnige wijze, bijv. via e-mail, aan de kunstenares.
  U draagt de kosten van het terugzenden van het product.
  Alle details omtrent uw rechten en plichten met betrekking tot de uitoefening van het herroepingsrecht vindt u in de Algemene Voorwaarden.