• Two to fly high
 • Abstract schilderij

Two to fly high

1.800,00

Een fijne balans wordt tegelijkertijd heerlijk én subtiel weergegeven in deze diptiek. Het mannelijke en het vrouwelijke in complete gelijkwaardigheid. Die uitzonderlijke combinatie die elke mens vleugels kan geven.

Bekijken

SKU: Nr 168 Categorie:
 • Beschrijving

  Beschrijving

  Vroeger bevond ik me dagelijks én uitsluitend in mijn mannelijke energie. Over vrouwelijkheid en die mooie vrouwelijke kwaliteiten zoals empathie, verbinding, iets organisch laten ontstaan vanuit intuïtie had ik nog nooit gehoord. Sterker nog, ik wou er niets mee te maken hebben! Ik vond het flauw, zweverig en te betuttelend.

  Een burn-out zorgde voor een onverwachte en zeer intense verandering. Het maakte dat ik
  ging zakken vanuit mijn hoofd naar mijn hart. En na heel lang oefenen kreeg ik ook terug
  verbinding met mijn buikgevoel en intuïtie.

  Nu zijn er dagen waarin ik een fijne balans voel van alle in mij aanwezig kwaliteiten zowel de mannelijke als de vrouwelijke. Het voelt heerlijk om over zo’n rijk pallet te beschikken waaruit ik zelf kies en van waaruit ik mijn leven kan leven.

  Dit gevoel wordt tegelijkertijd heerlijk én subtiel weergegeven in deze diptiek. Het mannelijke en het vrouwelijke in complete gelijkwaardigheid. Die uitzonderlijke combinatie die elke mens vleugels kan geven.

  Wat ik je gun is dat je in al jouw mooie kwaliteiten onbeperkt mag inzetten.

  a.colorbtn {
  display: none;
  }

 • Extra informatie

  Extra informatie

  Materiaal

  Katoen op houten frame

  Series

  Women with Wings

  Lengte (cm)

  100

  Breedte (cm)

  120

  Artikelcode

  Nr 168

  Juridische informatie

  Indien u dit product via deze Artshop online koopt, kan u deze koopovereenkomst gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De bedenktijd gaat in op de dag nadat u het product heeft ontvangen.
  Als u gebruik wenst te maken van uw herroepingsrecht, meldt u dit binnen de bedenktermijn door middel van het modelformulier voor herroeping of op andere ondubbelzinnige wijze, bijv. via e-mail, aan de kunstenares.
  U draagt de kosten van het terugzenden van het product.
  Alle details omtrent uw rechten en plichten met betrekking tot de uitoefening van het herroepingsrecht vindt u in de Algemene Voorwaarden.