Powerwings

2.650,00

Handgeschilderd kunstwerk, mixed media. Het is opgespannen op een metalen kader waarvan de zijkanten zijn mee geschilderd. Wordt geleverd met ophangsysteem, zo is het direct op te hangen.

Afmetingen: 100cm x 120cm x 2cm.

Bekijken

Uitverkocht

SKU: Nr 170 Categorie:
 • Beschrijving

  Beschrijving

  Dit is één van die werken die ik gewoon moest maken. Ik voelde hoe daadkracht, focus en mannelijke energie in me opborrelden en op doek gezet wilde worden.

  Dit werk straalt ontzettend veel power uit. Deze vleugels zijn gewoon niet te stoppen! Je voelt hoe die krachtige en intense energie vanuit één punt de ganse omgeving in gloed zet. Het voelt als een loskomen uit alle belemmeringen en het starten van een nieuw (wit) onbeschreven pad.

  Met deze serie wil ik alle vrouwen aanmoedigen om in hun kracht te gaan staan en hun ware kleuren te tonen. Ik wil ze inspireren om hun vleugels aan te binden en hen uit te nodigen om te proeven van het vrije gevoel te vliegen naar die ene plek waar zij willen zijn.

  Wat ik je gun, is dat je in volle ontspanning en vertrouwen mag leven.

  Handgeschilderd kunstwerk, mixed media. Linnen doek opgespannen op metalen frame waarvan de zijkanten zijn meegeschilderd. Wordt geleverd met ophangsysteem, zo is het direct op te hangen.

 • Extra informatie

  Extra informatie

  Materiaal

  linnen doek op metalen frame

  Series

  Women with Wings

  Lengte (cm)

  100

  Breedte (cm)

  120

  Artikelcode

  Nr 170

  Juridische informatie

  Indien u dit product via deze Artshop online koopt, kan u deze koopovereenkomst gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De bedenktijd gaat in op de dag nadat u het product heeft ontvangen.
  Als u gebruik wenst te maken van uw herroepingsrecht, meldt u dit binnen de bedenktermijn door middel van het modelformulier voor herroeping of op andere ondubbelzinnige wijze, bijv. via e-mail, aan de kunstenares.
  U draagt de kosten van het terugzenden van het product.
  Alle details omtrent uw rechten en plichten met betrekking tot de uitoefening van het herroepingsrecht vindt u in de Algemene Voorwaarden.