• Kleurrijke kunst
 • Schilderij inspiratie
 • Kunst schilderij
 • Kleurrijke kunst acryl

Entitled

1.750,00

De mooie vibes van het interview van twee heel bijzonder vrouwen werden hier op doek gevangen tijdens een ‘live creatie’ op de boekenbeurs van Antwerpen. De energie is…

Bekijken

SKU: Nr 179 Categorie:
 • Beschrijving

  Beschrijving

  De mooie vibes van het interview van twee heel bijzonder vrouwen werden hier op doek gevangen tijdens een ‘live creatie’ op de boekenbeurs van Antwerpen. De energie is subtiel en toch gelaagd. De kleuren zijn fel maar toch in harmonie. Dit kunstwerk capteert zo mooi het samengaan van vrouwelijkheid en Deep Democracy. Met deze serie wil ik alle vrouwen aanmoedigen om in hun kracht te gaan staan en hun ware kleuren te tonen. Ik wil ze inspireren om hun vleugels aan te binden en hen uit te nodigen om te proeven van het vrije gevoel te vliegen.

  Handgeschilderd kunstwerk, mixed media. Linnen doek opgespannen op metalen frame waarvan de zijkanten zijn meegeschilderd. Wordt geleverd met ophangsysteem, zo is het direct op te hangen.

  a.colorbtn {
  display: none;
  }

 • Extra informatie

  Extra informatie

  Materiaal

  linnen doek op metalen frame

  Series

  Women with Wings

  Lengte (cm)

  100

  Breedte (cm)

  100

  Artikelcode

  Nr 179

  Juridische informatie

  Indien u dit product via deze Artshop online koopt, kan u deze koopovereenkomst gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De bedenktijd gaat in op de dag nadat u het product heeft ontvangen.
  Als u gebruik wenst te maken van uw herroepingsrecht, meldt u dit binnen de bedenktermijn door middel van het modelformulier voor herroeping of op andere ondubbelzinnige wijze, bijv. via e-mail, aan de kunstenares.
  U draagt de kosten van het terugzenden van het product.
  Alle details omtrent uw rechten en plichten met betrekking tot de uitoefening van het herroepingsrecht vindt u in de Algemene Voorwaarden.