Women with Wings

2.200,00

Heb ik lievelingsschilderijen? Ja toch wel, moet ik bekennen. Dit is er eentje van. Zoveel lagen van kleur, een volle expressie, vleugels die je een blije…

Bekijken

Uitverkocht

SKU: Nr 106 Categorie:
 • Beschrijving

  Beschrijving

  Helemaal opgewekt verliet ik deze morgen de gym. Wat een zalige training was dit! Dit heeft natuurlijk ook een beetje te maken met het feit dat ik al fietsend langs een mooie weide tot aan de sportschool kan rijden, onderweg genietend van schapen en bokjes die langs de heuvels grazen waar treinen over rijden.

  Maar het heeft vooral te maken met het feit dat ik zo kan genieten van die mooie gesprekken met mijn BFF (best friend forever, haha!). We trainen samen, we lachen, we ondersteunen elkaar als het niet mee zit en wat zo bijzonder is, we durven elkaar uit te dagen, te spiegelen of zelfs kritisch te bevragen over allerlei onderwerpen.
  Een échte soulmate dus.

  Maar heb ik dat ook ten opzichte van mijn kunstwerken? Heb ik lievelingsschilderijen? Ja toch wel, moet ik bekennen. Dit is er zo eentje.

  Zoveel lagen van kleur, een volle expressie, vleugels die je een blije vrijheid geven en dat alles komt samen in een prachtige compositie. Dit kunstwerk maakt me werkelijk gelukkig omdat het mijn transformatie laat zien naar de vrouw die ik nu ben. Deze vleugels nemen je mee naar het land van de vrijheid, waar je elke dag jouw eigen, integere pad loopt. Een land met een fijne balans tussen kracht en zachtheid.

  Handgeschilderd kunstwerk, mixed media. Het is opgespannen op een houten spieraam waarvan de zijkanten zijn meegeschilderd. Wordt geleverd met ophangsysteem, zo is het direct op te hangen.

 • Extra informatie

  Extra informatie

  Materiaal

  Katoen op houten frame

  Series

  Women with Wings

  Lengte (cm)

  80

  Breedte (cm)

  120

  Artikelcode

  Nr 106

  Juridische informatie

  Indien u dit product via deze Artshop online koopt, kan u deze koopovereenkomst gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De bedenktijd gaat in op de dag nadat u het product heeft ontvangen.
  Als u gebruik wenst te maken van uw herroepingsrecht, meldt u dit binnen de bedenktermijn door middel van het modelformulier voor herroeping of op andere ondubbelzinnige wijze, bijv. via e-mail, aan de kunstenares.
  U draagt de kosten van het terugzenden van het product.
  Alle details omtrent uw rechten en plichten met betrekking tot de uitoefening van het herroepingsrecht vindt u in de Algemene Voorwaarden.