Rise, girl, rise!

1.200,00

Vroeger voelde vrijheid voor mij als magisch en onbereikbaar. Jaren was ik ermee bezig en betoverde het mij tot ik op 13 november 2013 iets drastisch besloot. Ik…

Bekijken

Uitverkocht

SKU: Nr 147 Categorie:
 • Beschrijving

  Beschrijving

  Vroeger voelde vrijheid voor mij als magisch en onbereikbaar. Jaren was ik ermee bezig en betoverde het mij tot ik op 13 november 2013 iets drastisch besloot. Ik besliste toen om mijn hart te volgen en de kunstenares te worden die ik eigenlijk al jaren was. Die ene beslissing veranderde mijn ganse leven. Vandaag durf ik er ten volle gaan staan en mijn prachtige mooie gekleurde vleugels aanbinden die ik meekreeg van bij mijn geboorte. Deze vrijheid vult me met vreugde en geeft me de energie die me voortstuwt op mijn eigen authentieke pad als vrouw en kunstenares. In dit kunstwerk voel je gewoon de boost die je krijgt als je beslist te doen wat je hart je ingeeft.

  Handgeschilderd kunstwerk, mixed media. Het is opgespannen op een houten spieraam waarvan de zijkanten zijn meegeschilderd. Wordt geleverd met ophangsysteem, zo is het direct op te hangen.

 • Extra informatie

  Extra informatie

  Materiaal

  Katoen op houten frame

  Series

  Women with Wings

  Lengte (cm)

  100

  Breedte (cm)

  100

  Artikelcode

  Nr 147

  Juridische informatie

  Indien u dit product via deze Artshop online koopt, kan u deze koopovereenkomst gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De bedenktijd gaat in op de dag nadat u het product heeft ontvangen.
  Als u gebruik wenst te maken van uw herroepingsrecht, meldt u dit binnen de bedenktermijn door middel van het modelformulier voor herroeping of op andere ondubbelzinnige wijze, bijv. via e-mail, aan de kunstenares.
  U draagt de kosten van het terugzenden van het product.
  Alle details omtrent uw rechten en plichten met betrekking tot de uitoefening van het herroepingsrecht vindt u in de Algemene Voorwaarden.