Through the clouds

2.200,00

Handgeschilderd kunstwerk, mixed media. Het is opgespannen op een metalen kader waarvan de zijkanten zijn mee geschilderd. Wordt geleverd met ophangsysteem, zo is het direct op te hangen.

Afmetingen: 100cm x 100cm x 2cm.

Bekijken

SKU: Nr 155 Categorie:
 • Beschrijving

  Beschrijving

  Vaak ga ik tijdens de voormiddag een wandeling maken met één van onze honden. Allebei meisjes met zwarte pels. Heerlijk vinden ze het en ik eigenlijk ook.

  Als de lente start dan sta ik altijd in volle bewondering voor de veerkracht van de natuur. Frêle plantjes boren zich een weg door een dik bladerdek, knoppen barsten open en het bos gaat heerlijker ruiken. Je gaat er onbewust dieper van ademhalen.

  Ik creëerde deze vliegende vleugels net op het tijdstip dat buiten alles in volle bloei kwam. Je voelt gewoon de kracht van de ontluikende natuur in dit energieke kunstwerk.

  Eigenlijk toch ook wel een mooie metafoor voor het aanbinden van eigen vleugels. Ik voelde toen ook voor het eerst die innerlijke beslistheid om af te duwen, het vertrouwde achter me te laten, en de wolken als nieuwe speelruimte te gaan verkennen.

  Met dit werk van de serie ‘Women with Wings’ wil ik alle vrouwen aanmoedigen om in hun kracht te gaan staan en hun ware kleuren te tonen. Ik wil ze inspireren om hun vleugels aan te binden en hen uit te nodigen om te proeven van het vrije gevoel te vliegen.

  Niks voelt zo heerlijk als op de wind surfen en de vreugde te voelen van gedragenheid.

  Handgeschilderd kunstwerk, mixed media. Linnen doek opgespannen op metalen frame waarvan de zijkanten zijn ook beschilderd. Wordt geleverd met ophangsysteem, zo is het direct op te hangen.

 • Extra informatie

  Extra informatie

  Materiaal

  linnen doek op metalen frame

  Series

  Women with Wings

  Lengte (cm)

  100

  Breedte (cm)

  100

  Artikelcode

  Nr 155

  Juridische informatie

  Indien u dit product via deze Artshop online koopt, kan u deze koopovereenkomst gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De bedenktijd gaat in op de dag nadat u het product heeft ontvangen.
  Als u gebruik wenst te maken van uw herroepingsrecht, meldt u dit binnen de bedenktermijn door middel van het modelformulier voor herroeping of op andere ondubbelzinnige wijze, bijv. via e-mail, aan de kunstenares.
  U draagt de kosten van het terugzenden van het product.
  Alle details omtrent uw rechten en plichten met betrekking tot de uitoefening van het herroepingsrecht vindt u in de Algemene Voorwaarden.