‘We genieten alle dagen van je mooie kunstwerken …'
We genieten alle dagen van je mooie kunstwerken en ik voel dat we dit inderdaad nog jaren gaan doen.

Els en Peter, België

Schilderij woonkamer

‘Zoveel meer dan een schilderij…'
Als kind hield ik van kleuren, dansen, zingen, turnen, zot doen,… Liefst met zoveel mogelijk kleuren. Alles door elkaar. Als ik door een bloemenweide zou lopen, zou je mij niet herkennen.

Naarmate ik ouder werd, verloor ik de felle kleuren en ruilde ze meer en meer in voor aardetinten, zachte pastelkleuren (want dat was voorgeschreven door de mode-experten). Tot ik op een dag me afvroeg waar ik die kleuren verloren was en, nog belangrijker, waarom?

Jarenlang was ik op zoek naar dat ene schilderij waar de energie en vrolijkheid van afdroop. Geen afgelijnde figuren tot op de millimeter berekend, maar door passionele handen met veel ‘schwung’ op doek gegooid. De schilderijen die ik al die jaren tijdens tentoonstellingen in mijn handen kreeg zijn niet meer te tellen. Geen één dat aan het beeld in mijn hoofd voldeed.

Tot ik op die vervloekte facebook al scrollend de perfecte match tegenkwam. De werken waar ik al die jaren van gedroomd had, die snelle kleuren die feilloos in elkaar overvloeien, die je van de ene emotie in de andere katapulteren, alsof je op een rollercoaster zit waarbij de vlinders in je buik het enthousiasme laat uitschreeuwen.

Snel nam ik contact op met Carine. Onze paden lijken ons sindsdien op mysterieuze wijze te kruisen en te blijven kruisen, ‘like it was meant to be’. Sindsdien ben ik verheugd haar mijn soulfriend te mogen noemen.

Het liefst kocht ik al haar schilderijen, de keuze was dan ook niet makkelijk. Zodra de knoop eindelijk was doorgehakt, prijkt een prachtig werk in mijn huis. Ik kan er uren naar staren. Het fleurt niet enkel mijn huis op, maar ook mijn ‘zijn’. De titel van het werk spreekt voor zich:

“Show them all girl”

Daar heb ik maar 1 antwoord op: “Yes, I will!” En dat zouden we allemaal moeten doen.

Kim, Elewijt

‘De boost die je krijgt als je beslist te doen wat je hart je ingeeft’


Het was 9 november 2019. Een dag die ik nooit meer vergeet! Want deze dag was bijzonder. 2019 was voor mij namelijk een bijzonder jaar. Ik volg Carine al een tijdje en door haar inspiratie en verhalen krijg ik motivatie en energie om het meeste uit mezelf te halen zodat ik de beste versie van mezelf kan worden en zoals Carine het zegt ‘mijn kleuren durven te tonen’.

Ik had al een aantal schilderijen gezien van Carine, echter nooit aan gedacht om er zelf een te kopen. Simpelweg nooit over nagedacht dat ik dat kon doen. Toen ik de uitnodiging van Carine kreeg voor de Nationale Kunstdagen wilde ik haar kunstwerken in het echt zien! Maar een andere kunstenaar viel mij op en ik dacht ‘daar ga ik iets kopen’.

Ondertussen reed ik naar Nieuwegein en loop ik lang verschillende exposanten. En toen gebeurde het, ik liep langs de plek waar Carine exposeerde. Maar mijn oog viel op een doek wat mij iets wilde vertellen.

En toen hoorde ik de titel ‘Rise, girl, rise!

Met als betekenis ‘De boost die je krijgt als je beslist te doen wat je hart je ingeeft’.

Alles viel op zijn plek, ik dacht maar 1 ding ‘Dit schilderij moet ik hebben!!’.

Al snel vroeg ik een rood stickertje zodat niemand anders dit schilderij kon kopen. Wie die andere kunstenaar was die ik in gedachten had, geen idee meer! Ik had alleen nog aandacht voor dit schilderij.

Want wat ben ik er blij mee! Dit schilderij betekent veel voor mij. Allereerst omdat het door een prachtige vrouw, van binnen en buiten, is geschilderd. Maar ook omdat Mark, haar partner, de titel heeft verzonnen. Ten tweede het verhaal achter het schilderij! Het gaf mij de kans om 2019 af te sluiten. Het schilderij herinnert mij aan een bewogen jaar waar je uitkomt als je besluit te doen wat je hart je ingeeft.

Manouk, 's Hertogenbosch

‘Vleugels die me zullen dragen naar daar waar mijn ziel me in dit leven wil brengen.’


Ik ging in feite naar juwelen kijken en kwam thuis met een prachtig ‘Vrouwen met vleugels’ werk van Carine ! ;-)

Sinds de dag dat ze mijn huis sieren, sieren ze ook mijn leven !

Toen ik ze zag voelde ik instant : "dit zijn MIJN vleugels !" De vleugels die me zullen helpen om te vliegen naar "hogere sferen", vleugels die me zullen optillen, dragen en leiden naar daar waar mijn ziel me in dit leven wil brengen.

Ze zijn magisch en hebben daardoor ook een magisch effect op mijn leven.

Ze hangen naast mijn bureau - ze zijn deel van wie ik ben en wat ik creëer, om mezelf én daardoor ook anderen blij te maken. Ik geniet er elke dag van, van die mooie, kleur-rijke, krachtige, prachtige, formidabele, machtige, fantastische vleugels… MIJN vleugels! Vleugels die me meevoeren om ook andere vrouwen te inspireren en begeleiden om hun vleugels te spreiden.

En, oh ja…ik kocht me die dag ook nog een magnifieke ring ;-)) We can have it all, toch ? ;-)))

Hilde, Neerlanden

Het maakt me blij, inspireert me, geeft me energie


Enkele jaren geleden werd ik door een vriendin uitgenodigd voor de vernissage : 'De Kapel in Muizen'. Het was dadelijk : boem, pats … dit wil ik!

Toevallig (of toch niet) kwam ik Carine en haar werk: 'Vrouwen met vleugels' in Grimbergen opnieuw tegen. Weer was het : boem, pats … dit wil ik!

In mijn werk als psychotherapeut spreekt het beeld: 'mensen opnieuw vleugels' geven me enorm aan. Sinds vorige week hangt de schilderij in mijn praktijk. Het maakt me blij, inspireert me, geeft me energie… en dit alles hoop ik te kunnen doorgeven.

Carine, ik vind het enorm fijn je te mogen kennen en ben trots eigenaar te zijn van 1 van jouw kunstwerken.'

Sandra, O.L.V. Waver

This unique piece of Art went to Massachussetts !


'I first saw her art when it was on display at the NH Amsterdam Noord. I instantly fell in love with the colors, texture, and movement inside the pieces. After seeing several times a week for a couple months I had to buy one. Splash 3 was originally meant for my dining room, but when I brought it to the house, it found its own home in our reading nook. It gets complements from all of our guests! Thank you!'

Alex, Worcester, USA

Piece of Art purchased via BooArt

An eyecatcher!


I was immediately attracted upon seeing this artwork. I knew from day one 'this is an eye-catcher.' You continously find other things to look at it and the colors really support the artwork. This work is just wow!.

Toen ik het kunstwerk zag was ik direct aangetrokken. Ik wist 'dit is een eyecatcher.' Je kunt ernaar blijven kijken en de kleuren maken het kunstwerk helemaal af. Dit werk is gewoon wow!

Dirk - Mechelen BE

Wow for You in Norway


It was en exciting process, I learned a lot, it was interesting the way you wanted to get to know me before you started painting, and included me in the process.

Mathilde - Norway

I knew it the moment I laid my eyes on it. I want this piece of art at home! Ik wist het meteen, dit unieke kunstwerk wil ik in huis.


Power, love and feminine tenderness.

Kracht, liefde en vrouwelijke zachtheid.

Bea - Kontich BE

Wow for Joren - Brussels


It was : "- pleasant - educational - more strenuous than I thought - provides insight, and therefore a bit confrontational, but in a positive way. You must be open to be mirrored. In the beginning it is quite a bit exciting. I found it a very nice experience, enriching and inspiring. And, I am very satisfied with the result!"

Het was : "- aangenaam - leerrijk - toch meer inspannend dan ik dacht - verleent inzicht, en dus toch een beetje confronterend, maar op een positieve manier je moet wel openstaan om een spiegel voorgehouden te worden in het begin is het best wel een beetje spannend. Ik vond het een zeer fijne ervaring, verrijkend en inspirerend. En ik ben heel tevreden met het resultaat."

Joren - Brussels

Wow for You in Belgium


The vividness of the colors make me dream away, and the golden footsteps bring me on my path ... where the glow of orange, fuchsia and pink warms my heart, the fresh blending of blue and green brightens my mind and in this rich pallet my dancing body follows the movement ...
Whatever way up you want to present this piece of art, it always presents beautifully.
Thank you for so much beauty. I hope that in the future many women are allowed to shine bright on their own canvas.

Doet de schittering van de kleuren me wegdromen, en de gouden voetstapjes brengen me op mijn pad... waar de gloed van oranje, fuchsia en roze mijn hart verwarmt, het frisse samengaan van blauw en groen mijn geest verheldert en in dit rijke pallet mijn dansende lichaam de beweging volgt...

Hoe je het draait of keert, het is (hangt) goed ;-)

Dankjewel voor zoveel schoons ik hoop dat in de toekomst nog vele vrouwen mogen schitteren op hun eigen doek

Pascale - Vossem BE

Wow for You in Belgium


It was a very enriching experience. Confronting, soul-searching, deep, emotional, intense ... I consciously surrendered like a wave in the ocean and accepted whatever the result would be (even if that is a big question mark in advance). It was a nice experience and I would immediately do it again.

Ik vond het een zeer verrijkende ervaring. Confronterend, soul-searchend, diep, emotioneel, intens... Ik heb het heel bewust als een golf over mij laten komen en aanvaard wat het resultaat was (ook al is dat op voorhand een groot vraagteken). Het was een fijne ervaring en ik zou het onmiddellijk terug doen.

Marleen - Herenthout BE

Rearing Colors...
Steigerende kleuren...


The review in dutch is a poem written by a talented poet. He describes how these colors invites your imagination to run off like a rearing horse... This poem is a piece of art in itself and it would be very disrespectful to try to translate it.

'Steigerende kleuren van een dampend paard. Klamp je klakkend aan de manen vast en geef je verbeelding de sporen in gestrekte draf, oneindig lang.'

Hilde en Stephan - Dendermonde BE

Woman with Wings


I discovered this work by Carine somewhere on-line. I was instantly seduced, I inquired about the dimensions, and thaught about how I could seduce my husband ;-). When we went to have a look together, we were more united than ever. This was the match we were looking for! In real life, this artwork is more layered, nuanced, more subtle than on the pictures. You can often look at this work and discover new things. The colors, the strength and the combination of abstraction and figurative is what attracted us.

Dit werk van Carine passeert ergens on-line. Ik ben instant verleid, ik informeer naar de afmetingen, nu mijn man nog verleiden ;-). Als we samen gaan kijken, zijn we eensgezinder dan ooit. Dit is een match! In werkelijkheid is het gelaagder, genuanceerder, subtieler dan op de foto’s. Je kan er vaak naar kijken en nieuwe dingen ontdekken. Het zijn de kleuren, de kracht en de combinatie van abstractie en het figuratieve die werken voor ons.

Leen en Erik - Muizen BE

This exclusive artwork will get a special place at the office.
Dit exclusieve kunstwerk gaat mee naar kantoor!


Ines - Sint-Niklaas BE

Carine makes and colors magic!
Carine vormt en kleurt magie!


And here is the girl: exactly where she wants to be In a house where transformation it goes without saying. The girl is the bridge and crosses at the same time I'm with ... From gold is your work, your passion, your gift ... En hier is het meisje: precies waar ze wil zijn In een huis waar transformatie plaatsvindt het spreekt vanzelf. Het meisje is de brug en kruist tegelijkertijd Ik ben met ...

Van goud is je werk, je passie, je geschenk ...

Marianne - Mariakerke BE

Balm for the soul.
Zalf voor de ziel


“Mere color, unspoiled by meaning, and unallied with definite form, can speak to the soul in a thousand different ways”. ~Oscar Wilde​

Dit werk voelt als zalf voor mijn ziel tijdens een stormachtige en moeilijke periode.
Bea - Kontich

Wow for You in Belgium


How special it was to do this together, how quickly I felt at home with you. It was so inspiring and encouraged me to create something as well. I even missed being together in the week that followed! Thank you Carine!

Hoe bijzonder het was om dit samen te doen, hoe snel vertrouwd het was. Dat het heel inspirerend was en mij ook aanzette om iets te creëren, en dat ik het samen zijn zelfs een beetje miste in de week die daarop volgde! Dankjewel Carine!

Annie - Overijse BE

Your piece of Art will shine together with pieces of other feminine Art.

Jouw kunstwerk krijgt een mooie plek bij mijn madammen.


You have shown a nice mix of your talents and made many women happy. Sometimes we think it only happens to us. And precisely because we are so strong, we hide our injuries to please everyone. Tomorrow I will pick up your work of art and install it next to my other feminine artworks. I have an alcove with statues of women in my living room. All made by Belgian artists that I personally met and this is the perfect spot for your painting.

Je hebt een mooie mix van je talenten getoond en veel vrouwen blij gemaakt. Soms denken we dat het ons alleen overkomt. En juist omdat we zo sterk zijn, verbergen we onze kwetsuren om het iedereen naar de zin te maken.n.
Morgen ga ik jouw kunstwerkje ophalen en het een plaatsje geven bij mijn madammen. Ik heb in mijn living een alkoofje met beelden van vrouwen. Allemaal van Belgische kunstenaars die ik persoonlijk ontmoet heb en jouw schilderij komt daarbij te hangen.

Hendrika – Strombeek-Bever.

I am so excited!
Ik sta al te poppelen!!


I can not wait to take this exclusive work of art to the office! I want it to nourish, support and surround me with warmth.

Ik kan niet wachten om dit exclusieve kunstwerk mee te nemen naar kantoor! Ik wil dat het me voed, ondersteunt en met warmte omringt.

Inés - Sint-Niklaas BE

Your work evokes in us a sense of Color, sunshine, warmth and imagination!


Dear Carine, ONE phrase! Maybe this is what is holding me back!! It does not seem possible to explain in just a few words the feelings that we have when we first saw your work!

No matter the time of day, the weather outside, or the lighting in the room as it relates to the sun, I can tell you emphatically that your work evokes in us a sense of Color, sunshine, warmth and imagination!! Thank you for providing us with this daily pleasure!!

Rozanne en Luc - Kapelle-op-den-Bos

Energetic Art made by a friendly artist.

Energieke kunst door een sympathieke kunstenares.


As a colleague, I have always admired the positive attitude to life of Carine. Her artworks radiate energy and joy in life at the same time. That is why I absolutely wanted a 'Van Hee' at home. Looking at it alone gives me positive vibes and strength!

Als collega heb ik steeds veel bewondering gehad voor de positieve levenshouding van Carine. Haar kunstwerken stralen tegelijk energie en levensvreugde uit. Net daarom wou ik absoluut een ‘Van Hee’ in huis. Ernaar kijken alleen al bezorgt me positieve vibes en kracht !

Christa - Ternat BE

Sold to an Norwegian Artcollector


These colors talk to me. ​

Morten - Norway

Feminine explosion


Laetitia en Rutger - Hofstade BE

Vivid colors layered on canvas

Sprekende kleuren in vele lagen op een onbeschreven doek


You have the talent to recycle the deepest emotions, or even better, to cycle up to beautiful art! Respect and big thanks for this!

Jij hebt het talent om de diepste emoties te recycleren, of beter nog, te upcyclen naar prachtige kunst! Pet af, maar vooral: dikke merci hiervoor!

​Leo en Jonny - Auvergne France ​

Colors of a volcano


This piece of Art mirrors exactly how I feel! Dit kunstwerk weerspiegelt precies hoe ik me voel.

Nancy - Wemmel - BE

Inloggen

Wachtwoord vergeten?