Resultaat 1–12 van de 39 resultaten wordt getoond

 • Play, move, dance!

  2.450,00

  Ik ervaar speelsheid en gelach en een innige verbinding met mezelf en tegelijkertijd is alles rondom mij in beweging. Soms is het leven gewoon simpel en vloeit alles zomaar in elkaar tot een evenwichtig geheel.

  Bekijken

 • Two to fly high

  1.800,00

  Een fijne balans wordt tegelijkertijd heerlijk én subtiel weergegeven in deze diptiek. Het mannelijke en het vrouwelijke in complete gelijkwaardigheid. Die uitzonderlijke combinatie die elke mens vleugels kan geven.

  Bekijken

 • Powerwings

  2.450,00

  Dit is één van die werken die ik gewoon moest maken. Ik voelde hoe daadkracht, focus en mannelijke energie in me opborrelden en op doek gezet wou worden. Dit …

  Bekijken

 • A bold choice

  2.050,00

  Dit werk heeft iets krachtigs, iet van lef en durf.  Het voelt alsof ik Jean d’Arc ben en galopperend op mijn creatieve paard iedereen wil inspireren om je vrij te voelen en echt voor jouw eigen fun en vreugde te kiezen!  

  Bekijken

 • A gentle pearl

  2.050,00

  Het leek alsof ik heel voorzichtig ging voelen of er ook ergens kleine momenten van vreugde te vinden waren.  Mooie parels van intens geluk die ik dan later als een mooie parelsnoer om de nek kon dragen.

  Bekijken

 • Oh trust that road that’s yours

  2.450,00

  Ik merk hoeveel mooie witte zones in dit kunstwerk terug te vinden zijn, een beetje zoals een blanco blad dat hij vanaf nu zelf gaat invullen. Ik heb er vrede mee.

  Bekijken

 • One dances

  2.050,00

  Dit is het eerste schilderij dat ik creëerde rond Radical Joy.  En het is er me eentje geworden, al zeg ik het zelf!  Het lijkt op een draaiende en dolgelukkige danser die zich helemaal laat meevoeren door de muziek..

  Bekijken

 • The joy of an unknown destination

  1.475,00

  Dit is een nieuw pad.  Neehee, ik weet niet wat me het gaat brengen!  Ik maak er wel allerlei mooie voorstellingen van in mijn hoofd maar het zal zich toch nog  moeten tonen.  Door de dichte mist van mijn verlangen naar meer vreugde ontvouwt het pad zich vandaag ook nog niet helemaal… ik blijf dus gewoon stappen….  

  Bekijken

 • Transform time and again

  2.050,00

  Het lijkt wel een metamorfose van het leven.  Je neemt altijd vroegere ervaringen mee op je levenspad en tegelijkertijd kan je elke keer opnieuw beslissen om jouw leven een andere richting uit te sturen.  Die keuze ligt helemaal bij jou.

  Bekijken

 • That flowing feeling

  2.050,00

  Er bestaan echt van die dagen waar alles gewoon stroomt. En dit kunstwerk is daar zonder twijfel het mooie bewijs van.

  Bekijken

 • Vigorous energy

  2.450,00

  Ik voelde het diepe vertrouwen in me dat dit proces me vaak geeft. Ik zat boordevol energie en voelde ook een soort van besliste daadkracht en dat liet zich allemaal zien.

  Bekijken

 • Your light breaks through

  2.200,00

  We vragen raad en luisteren naar wat anderen ons adviseren. Tof is dat wel en dat zorgt voor andere invalshoeken dan die die we zelf hadden kunnen bedenken. Waar het schoentje nadien knelt…

  Bekijken

1 2 3 4