I will strike gold

2.050,00

De diepe bron van onze intuïtie is vaak een ondoorgrondelijk mysterie. Die oerkracht die we allemaal bezitten en waar we ten volle in gaan staan als er aan onze mooie waarden wordt getwijfeld.

Bekijken

Uitverkocht

SKU: Nr 188 Categorie:
 • Beschrijving

  Beschrijving

  Vaak als ik creëer komen er zinnen, woorden of soms volledige gedichten aangedwarreld. Vroeger liet ik al dat moois gewoon voorbij glijden als schapenwolkjes aan de lucht. Nu weet ik wel beter.

  Ik heb dus altijd pen en papier klaar liggen voor ik begin te creëren want wie weet wat voor moois er zomaar voorbij komt! Dit is wat ik tijdens het creëren van dit kunstwerk opschreef :
  De diepe bron van onze intuïtie is vaak een ondoorgrondelijk mysterie. Die oerkracht die we allemaal bezitten en waar we ten volle in gaan staan als er aan onze mooie waarden wordt getwijfeld. En… het gouden randje van onze intuïtie is altijd aanwezig om ons te bedanken voor het zo mooi zorgen voor onze eigen waarheid.

  Toen ik na het creëren dit werk goed bekeek, voelde ik wel dat het over die diepe en wame bron vol wijsheid en kracht ging.. Het voelde eveneens ook als mysterieus. Dit werk lijkt niet direct van plan om al haar wijsheid direct vrij te geven…. Ik ben nog een beetje op zoek naar het gouden randje.

  a.colorbtn {
  display: none;
  }

 • Extra informatie

  Extra informatie

  Materiaal

  linnen doek op metalen frame

  Lengte (cm)

  100

  Breedte (cm)

  120

  Artikelcode

  Nr 188

  Juridische Informatie

  Indien u dit product via deze Artshop online koopt, kan u deze koopovereenkomst gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De bedenktijd gaat in op de dag nadat u het product heeft ontvangen.
  Als u gebruik wenst te maken van uw herroepingsrecht, meldt u dit binnen de bedenktermijn door middel van het modelformulier voor herroeping of op andere ondubbelzinnige wijze, bijv. via e-mail, aan de kunstenares.
  U draagt de kosten van het terugzenden van het product.
  Alle details omtrent uw rechten en plichten met betrekking tot de uitoefening van het herroepingsrecht vindt u in de Algemene Voorwaarden.