That flowing feeling

2.050,00

Er bestaan echt van die dagen waar alles gewoon stroomt. En dit kunstwerk is daar zonder twijfel het mooie bewijs van.

Bekijken

SKU: Nr 202 Categorie:
 • Beschrijving

  Beschrijving

  ‘En hoeveel uur heb je hieraan gewerkt’, vraagt hij?

  Vroeger voelde ik me bij zo’n vraag altijd een beetje ongemakkelijk worden. Alsof een gedicht dat vloeiend en in één lijn uit je pen komt veel minder waard zou blijken dan dat ene gedicht waar je maanden aan werkte en je kladje vol blijkt te staan met doorkraste woorden…

  Is dat zo? Is wat moeiteloos ontstaat minder waard? Heb je pas ‘een goed resultaat’ als je weken wroet aan één werk? Misschien … of misschien niet.

  Na 35 jaren van creëren merk ik dat wat in één vloeiende beweging ontstond in mijn Art Studio, vaak bijna direct wordt gekocht. Het lijkt alsof de toeschouwer voelt dat mijn energie tijdens het creëren stroomde. Misschien is de fun en het enthousiasme van het creëren wel zichtbaar op doek?

  Wat lastig en stroperig voelt tijdens het op doek zetten, blijft ook meestal eenzaam achter in mijn atelier. Het verliest aan aantrekkingskracht en bezit niet het enthousiasme van de flow van het moment.

  Er bestaan echt van die dagen waar alles gewoon stroomt. En dit kunstwerk is daar zonder twijfel het mooie bewijs van.

 • Extra informatie

  Extra informatie

  Materiaal

  linnen doek op metalen frame

  Artikelcode

  Nr 202

  Breedte (cm)

  120

  Lengte (cm)

  100

  Juridische informatie

  Indien u dit product via deze Artshop online koopt, kan u deze koopovereenkomst gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De bedenktijd gaat in op de dag nadat u het product heeft ontvangen.
  Als u gebruik wenst te maken van uw herroepingsrecht, meldt u dit binnen de bedenktermijn door middel van het modelformulier voor herroeping of op andere ondubbelzinnige wijze, bijv. via e-mail, aan de kunstenares.
  U draagt de kosten van het terugzenden van het product.
  Alle details omtrent uw rechten en plichten met betrekking tot de uitoefening van het herroepingsrecht vindt u in de Algemene Voorwaarden.