• Abstracte kunst aan de muur
 • Abstracte kunst

Spring in no time

2.200,00

Handgeschilderd kunstwerk, mixed media. Het is opgespannen op een houten kader waarvan de zijkanten zijn mee geschilderd. Wordt geleverd met ophangsysteem, zo is het direct op te hangen.

Afmetingen: 100cm x 100cm x 2cm.

Bekijken

SKU: Nr 185 Categorie:
 • Beschrijving

  Beschrijving

  Heb jij ook soms dat gevoel dat je ergens diep van binnen iets weet maar dat zich dat nog niet heeft kunnen of willen tonen? Een soort van oer-weten.

  Ik weet het, dat klinkt nu wel heel erg zweverig en dat is niet de bedoeling. Trouwens, ik ben echt wel een kunstenares die met beide voeten op de grond staat. Eigenlijk nog het liefste met de blote voeten in de aarde maar ik veronderstel dat je wel aanvoelt wat ik wil bedoelen.
  Het voelt als iets in je wat aan het broeden is. Iets wat je rusteloos maakt en waardoor je bijna niet kunt stil zitten. En ineens is ‘het’ er!

  Dit is één van die schilderijen die ik zo creëerde. Het zat gewoon te wachten om zich te tonen. Fierce en vanuit een grote innerlijke kracht, kwam het in december 2018 op doek.
  Ik blijf het een hele fascinerende beweging vinden en dat het mogelijk is dat het diepe oerweten zich plots kenbaar kan maken via kleur op doek!

  Wat ik iedereen absoluut gun is dit hele mooie proces … naar binnen keren en voelen wat daar leeft.

   

 • Extra informatie

  Extra informatie

  Materiaal

  linnen doek op metalen frame

  Series

  Women with Wings

  Lengte (cm)

  100

  Breedte (cm)

  100

  Artikelcode

  Nr 185

  Juridische Informatie

  Indien u dit product via deze Artshop online koopt, kan u deze koopovereenkomst gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De bedenktijd gaat in op de dag nadat u het product heeft ontvangen.
  Als u gebruik wenst te maken van uw herroepingsrecht, meldt u dit binnen de bedenktermijn door middel van het modelformulier voor herroeping of op andere ondubbelzinnige wijze, bijv. via e-mail, aan de kunstenares.
  U draagt de kosten van het terugzenden van het product.
  Alle details omtrent uw rechten en plichten met betrekking tot de uitoefening van het herroepingsrecht vindt u in de Algemene Voorwaarden.