Women with Wings

1.700,00

Handgeschilderd kunstwerk, mixed media. Linnen doek opgespannen op metalen frame waarvan de zijkanten zijn mee geschilderd. Wordt geleverd met ophangsysteem, zo is het direct op te hangen.

Bekijken

Uitverkocht

SKU: Nr 172 Categorie:
 • Beschrijving

  Beschrijving

  Op een mooie zaterdagmorgen in oktober heb ik deze prachtige vleugels gecreëerd. Het zijn echt power wings. Krachtig van kleur en uitstraling. Dit was voorbestemd voor een vrouw met veel innerlijke kracht én een gouden licht. Een vrouw die anderen meetroont naar het land van authenticiteit en vrijheid. De gouden toetsen in de vleugels zijn stille getuige van de warme gloed die zij uitstraalt…

 • Extra informatie

  Extra informatie

  Materiaal

  linnen doek op metalen frame

  Series

  Women with Wings

  Lengte (cm)

  100

  Breedte (cm)

  120

  Artikelcode

  Nr 172

  Juridische informatie

  Indien u dit product via deze Artshop online koopt, kan u deze koopovereenkomst gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De bedenktijd gaat in op de dag nadat u het product heeft ontvangen.
  Als u gebruik wenst te maken van uw herroepingsrecht, meldt u dit binnen de bedenktermijn door middel van het modelformulier voor herroeping of op andere ondubbelzinnige wijze aan de kunstenares.
  U draagt de kosten van het terugzenden van het product.
  Alle details omtrent uw rechten en plichten met betrekking tot de uitoefening van het herroepingsrecht vindt u in de Algemene Voorwaarden.