Enjoy the ride

7.950,00

Handgeschilderd kunstwerk, mixed media. Het is opgespannen op een metalen kader waarvan de zijkanten zijn mee geschilderd. Wordt geleverd met ophangsysteem, zo is het direct op te hangen.

Afmetingen triptiek:  3X  100cm x 120cm x 2cm.

Bekijken

SKU: Nr 158 Categorie:
 • Beschrijving

  Beschrijving

  Het was een mooie lentedag toen ik deze triptiek creëerde. Ik voelde dat het onderwerp Women with Wings een grotere plaats nodig had en zette met heel veel enthousiasme drie doeken klaar. Woorden zoals ‘volg je authentieke pad’, ‘neem je plek’ en ‘ga in je eigen vuurkracht staan’ kwamen voorbij. Maar ook woorden zoals ‘have fun’, ‘geniet van het vormgeven van jouw eigen leven’ en ‘enjoy the ride’ kwamen in me op. Het is een triptiek geworden met veel passie, speelsheid en lente energie. Met deze serie wil ik alle vrouwen aanmoedigen om in hun kracht te gaan staan en hun ware kleuren te tonen. Ik wil ze inspireren om hun vleugels aan te binden en hen uit te nodigen om te proeven van het vrije gevoel te vliegen.

  Handgeschilderd triptiek, mixed media. Linnen doek opgespannen op metalen frame waarvan de zijkanten zijn meegeschilderd. Wordt geleverd met ophangsysteem, zo is het direct op te hangen.

 • Extra informatie

  Extra informatie

  Materiaal

  linnen doek op metalen frame

  Series

  Women with Wings

  Lengte (cm)

  300

  Breedte (cm)

  120

  Artikelcode

  Nr 158

  Juridische informatie

  Indien u dit product via deze Artshop online koopt, kan u deze koopovereenkomst gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De bedenktijd gaat in op de dag nadat u het product heeft ontvangen.
  Als u gebruik wenst te maken van uw herroepingsrecht, meldt u dit binnen de bedenktermijn door middel van het modelformulier voor herroeping of op andere ondubbelzinnige wijze, bijv. via e-mail, aan de kunstenares.
  U draagt de kosten van het terugzenden van het product.
  Alle details omtrent uw rechten en plichten met betrekking tot de uitoefening van het herroepingsrecht vindt u in de Algemene Voorwaarden.