Steeds weer opstaan na een tegenslag. Hoe doen we dat toch?

Wie naar mijn kleurrijke werken kijkt, zou kunnen denken dat mijn leven steeds rozengeur en maneschijn is geweest. Dat is natuurlijk niet zo. Als je mijn boek ‘Ongewoon jezelf” hebt gelezen, dan weet je ondertussen wel dat mijn leven geen rechte lijn naar geluk was.

Elk van ons krijgt tegenslagen, groot en klein. En elk van ons zoekt en vindt een manier om terug recht te staan. Zelf ben ik geboren op vrijdag de dertiende. Misschien heeft dat mij geholpen? Is het ‘my lucky number’?

Natuurlijk is het dat niet alleen. Veerkracht. Wat is dat? Waar komt het vandaan?

Elk jaar werk ik rond een bepaald thema. Maar dé rode draad door mijn werk is veerkracht. 

In mijn kunst ga ik steeds opnieuw op zoek naar wat maakt dat we er in slagen om tegenslagen om te zetten in iets wat we als positief kunnen meedragen, hoe we zware dingen telkens weer kunnen transformeren naar vreugde en een positieve houding op het leven. 

Dát is wat mij fascineert en wat ik steeds verder tracht uit te puren.

Voor de tentoonstelling “COLORS IN MOTION” heb ik originele kunstwerken uitgekozen die een ode brengen aan kleur en elke positieve emotie die het kan oproepen. Deze uitgebreide expo toont mijn zoektocht naar veerkracht, transformatie en vreugde. 

De abstracte schilderijen vertrekken vaak vanuit een donkere basis, maar worden finaal gekenmerkt door oogverblindende tinten die je meenemen naar een universum van positiviteit, vreugde en happiness.

Met deze tentoonstelling geef ik een meer volledig relaas en overzicht van deze zoektocht dan dat ik ooit heb gegeven en dat op een echt prachtige locatie! 

Een unieke gelegenheid dus om te komen kijken!

 

Alle maatregelen werden genomen om de expo corona proof te kunnen laten doorgaan. Je dient dan ook even te reserveren. Dat kan eenvoudig op deze pagina. Kies hier je tijdslot en loop ‘corona proof’ rond in de prachtige ruimte van Art & Classics. 

Nog meer praktische info over de expositie van je hier. 

 

En wat is er mooier als je als kunstenaar ook kunt bijdragen aan een betere wereld? En dat is wat hier ook gebeurt. Koop tijdens deze expo een kunstwerk en ik schenk meteen een deel aan 2Go vzw.  Daardoor ondersteunen we samen meerdere jongeren!

Waar 2GO vzw voor staat lees je hier.

Bovendien ontdek je tijdens de Expo ‘Colors in Motion’ het project van Mambo Baskets. Een initiatief waarmee ze voornamelijk vrouwelijke wevers in Afrika ondersteunen.  En laat nu ook dat thema – het vrouwelijke zichtbaar maken, ondersteunen en voeden – zijn wat mij drijft als artieste.  De cirkel voelt als helemaal rond.

Zie ik je daar?

Kleurrijke groeten,

Carine

Creator of Wow

Ps: Hieronder vind je de informatie rond de tentoonstelling ‘Colors in Motion’. Art & Classics

Waar?

Art & Classics

Frans Beirenslaan 2

2150 Borsbeek

Wanneer?

10 april tot en met 25 april

Telkens op

ZAT :  13u – 19u

ZON:  13u – 17u