Jij als bron van energie en kleur!

Op het moment dat het licht helemaal uitging, ontdekte ik dat de kracht van kleur wonderen kan doen!Ben jij je krachtige kleuren een beetje kwijt geraakt in je leven door alles wat je hebt meegemaakt?

Hoe zou het zijn om een prachtig kunstwerk aan jouw muur te hebben dat je hele leven met jouw unieke verhaal
en wonderlijke kwaliteiten weergeeft?

 • je hebt moeite om je innerlijke kleur te voelen
 • je bent afgedwaald van je persoonlijke pad
 • je cijfert jezelf vaak weg en staat altijd klaar voor de andere(n)
 • je bent jezelf kwijt geraakt door alles wat je hebt meegemaakt
 • je wordt niet gezien voor wie je werkelijk bent
 • je zorgt goed voor iedereen maar voor jezelf maak je geen tijd
 • je vindt het uitdagend om je ware ik te laten zien
 • je ware talenten blijken onzichtbaar voor je omgeving
 • je bent het vrolijke opgewekte kind van vroeger kwijt
 • je wilt heel graag jouw innerlijke vuur weer aanwakkeren, maar je weet niet hoe?

Als intuïtieve kunstenares laat ik jou en jouw uitstraling weerspiegelen in een kunstwerk dat raakt.
Ik noem dat een echt Work of Wonder!


Mijn naam is Carine Van Hee, ik ben verbindend kunstenares. Elke dag creëer ik vanuit flow en leef ik uit deze onuitputtelijke bron van energie en positiviteit.

Het is ooit anders geweest. De vele ups en downs in mijn leven sleurden me elke keer terug de ravijn in naar die plek van onmacht en pijn. Tot het moment dat ik besliste om mijn hart te volgen en vol te gaan voor wat ik het liefste doe, schilderen vanuit flow. Ik nam mijn eigen plek in en zei onvoorwaardelijk ja’ tegen mezelf.

Vandaag de dag wandel ik mijn eigen authentieke, vrouwelijke pad en inspireer ik anderen om ook hun ware kleuren te laten zien aan zichzelf én aan de wereld. Show your true colors is iets wat ik iedereen gun.

Wie is Carine?

Carine is een veelgevraagd kunstenares in Nederland en België. Ze nam deel aan verschillende tentoonstellingen zowel solo als in groep. Ze heeft meer dan 20+ jaar ervaring aan de kunstacademie. Carine volgde meerdere workshops bij bekende kunstenaars in binnen- en buitenland .

Haar kunst voorziet woonkamers over heel de wereld van een energieke en positieve vibe. (Amerika, Noorwegen, België, Nederland, Frankrijk, Spanje...)

Hoe zou het voor je zijn als jouw heerlijke vibes en talenten letterlijk in de verf worden gezet ?

Een kunstwerk dat jou energie geeft elke keer als je er weer verbinding mee maakt. Een kleurrijke én persoonlijke bron van energie waar jij dagelijks je batterij mee kunt opladen.

Hou zou het voelen om jou eigen kleuren terug te ontdekken en te ervaren hoe jouw persoonlijke kunstwerk je terug in je kracht zet en vertrouwen geeft.?

Jouw kleurencombinaties die jou terug zichtbaar maken. Een kunstwerk wat een weerspiegeling is van wie jij daadwerkelijk bent?

Elke dag opnieuw een onuitputtelijke bron ervaren van vreugde en fun én jouw energie terug te vinden in jouw kunstwerk aan jouw muur?

Work of Wonder is mijn meest unieke en speciale manier om kleur
en energie
te brengen in mensen hun leven.

Een hoe zou jouw energie zich tonen?

Als kunstenares creëer ik kleurrijke abstracte portretten waarin ik jouw energie vang via kleuren op doek. Ik noem dat een 'Work of Wonder'. Een WoW is magie in de puurste vorm en ontstaat gewoon ter plekke.

Je voelt je energie terug door je lijf stromen en er gaat een opwekt deuntje 'aan' in je hoofd. Je krijgt het gevoel dat je ten volle leeft en van al dat moois ook echt kan en mag genieten!

Dit is het mooiste kado dat je jezelf kunt gunnen want je zet jouw persoonlijke én unieke verhaal helemaal in de picture.

Een Work of Wonder is een kunstwerk, speciaal gemaakt voor jou.

Tijdens de creatie van jouw Work of Wonder, neem ik je mee op een prachtige reis doorheen jouw leven

We ontmoeten elkaar, we praten en vertellen en ik luister naar jouw unieke verhaal. Tegelijkertijd vang ik jouw energie en zet deze in kleuren op doek. Een persoonlijk abstract portret.

Dit is mijn werkwijze:

 • Ik ontmoet je thuis in je eigen ontspannen omgeving voor ons eerste persoonlijke gesprek.
 • Ik luister naar jouw persoonlijke en unieke verhaal. Ik ben een echte mensen-liefhebber en ik kijk ernaar uit om je beter te leren kennen; wat passioneert je, wat raakt je, wat maakt je kwaad en waar droom je nog van?
 • Jouw WoW wordt bij jouw thuis of in jouw tuin gemaakt. Dit geeft me de kans om jouw persoonlijkheid en energie werkelijk te voelen.
 • Stapje voor stapje zal je jouw prachtige kleuren zien verschijnen op doek. Je mag ten allen tijde over mijn schouder meekijken en genieten van het ontstaan van al jouw moois. En tuurlijk hoef je er niet bij te blijven. Je kan gewoon lekker jouw ding doen terwijl ik jouw kleuren op doek vastleg.
 • Jij geeft zelf aan wanneer jij, tijdens het creatie proces, beschikbaar kunt zijn (een 6-tal gespreksmomenten gedurende het hele traject volstaan meestal)
 • Binnen ongeveer 3 tot max. 5 dagen heb je jouw eigen exclusieve kunstwerk aan jouw muur hangen.

Dit proces heet Work of Wonder omdat JIJ dat ook bent!

Het is een wonderlijke creatie die ontstaat uit onze vreugdevolle conversaties en warme gesprekken tijdens een potje thee of koffie.!

En... stel nu dat het onmogelijke gebeurt: je vindt het eindresultaat niet aantrekkelijk?
Geen probleem! Dan vieren we deze mooie ervaring samen en jij betaalt niets*!
No cure, no pay! Hoe bijzonder is dat?Een Work of Wonder voor jou:

 • is absoluut meer dan een exclusief kunstwerk omdat het jouw eigen energie weerspiegelt
 • het laadt jou op met jouw persoonlijke kleuren en eigen vibes
 • is elke dag weer genieten van jouw eigen mooie energie
 • is 'smorgens wakker worden met een glimlach op je gezicht, omdat je jouw wonderlijke kwaliteiten herkent en je weer die energie boost geeft
 • inspireert jou elke dag met jouw unieke kleuren én energie, het ganse jaar door
 • doet je stralen van trots omdat je deze wonderlijk reis hebt gemaakt
 • straalt en geeft jouw persoonlijke energie terug
 • en geeft jou dat uitzonderlijke gevoel dat je ten volle leeft!

Een Work of Wonder bestaat uit:

 • een persoonlijke babbel van minimum twee uur
 • 3 tot 4 creatie dagen bij jouw thuis
 • ongeveer 6 bijbabbelmomenten terwijl jij jouw eigen Work of Wonder ziet ontstaan
 • een persoonlijk en exclusief kunstwerk dat jouw unieke energie uitstraalt (kies uit 2 afmetingen; 1meter op 1 meter of een rechthoekig werk van 80cm op 120cm). Wil je toch nog een groter werk, vraag gerust!
 • en, mocht het uiteindelijke resultaat je niet bevallen, dan betaal je niets! Hoe cool is dat?

Hoe zou het voor jou voelen indien jouw kunstwerk speciaal voor jou werd gemaakt?
Een kunstwerk opgebouwd uit de energie die jij uitstraalt? Zou dat iets voor jou zijn?
Stuur even een mailtje en boek jouw verkennend gesprek...

De volgende extra's krijg je er gratis bij;

* jouw Work of Wonder wordt gecreëerd op een linnen canvas van hoge kwaliteit én opgespannen op een metalen frame
* een gratis ebook waarin ik je mijn 8 geheimen meegeef van hoe je meer kleur in je leven kunt brengen
* een handgemaakte 3-moment die je zelf van de boom mag plukken als speciaal en heel persoonlijk kadootje
* jouw eigen persoonlijke 2 minuten video rond het proces van jouw Work of Wonder
* Certificate of authenticity

Lees hieronder wat anderen vertellen over hun Work of Wonder...

Kijk ook even mee naar de Making WoW die ik crëerde voor Marleen.
Pascale VB – Vossem
Doet de schittering van de kleuren me wegdromen,
en de gouden voetstapjes brengen me op mijn pad...
waar de gloed van oranje, fuchsia en roze mijn hart verwarmt,
het frisse samengaan van blauw en groen mijn geest verheldert
en in dit rijke pallet mijn dansende lichaam de beweging volgt...

Hoe je het draait of keert, het is (hangt) goed ;-)

Dankjewel voor zoveel schoons
ik hoop dat in de toekomst
nog vele vrouwen mogen
schitteren op hun eigen doek
Marleen H. – Herenthout

Ik vond het een zeer verrijkende ervaring. Confronterend, soul-searchend, diep, emotioneel, intens... Ik heb het heel bewust als een golf over mij laten komen en aanvaard wat het resultaat was (ook al is dat op voorhand een groot vraagteken). Het was een fijne ervaring en ik zou het onmiddellijk terug doen.
Mathilde T. – Norway

Het was een opwindend proces. Ik heb veel geleerd, het was interessant de manier waarop je me wilde leren kennen voordat je begon met schilderen, en hoe je me hebt meegenomen in het proces.
Joren DW. - Brussels

"Het was : - aangenaam - leerrijk - toch meer inspannend dan ik dacht - verleent inzicht, en dus toch een beetje confronterend, maar op een positieve manier. Je moet wel openstaan om een spiegel voorgehouden te worden in het begin is het best wel een beetje spannend. Ik vond het een zeer fijne ervaring, verrijkend en inspirerend. En ik ben heel tevreden met het resultaat"

Twijfel je nog? Lees hieronder de meest gestelde vragen;

1Het eindresultaat trekt me niet aan, wat nu?
Even goede vrienden! Ik hoop dat je genoten hebt van het creatie proces van jouw Work of Wonder en van de vele warme babbels die we hadden. Ik hoop dat het je veel pret en vreugde bracht terwijl je ontdekte hoe jouw energie schittert en op canvas vorm krijgt. En ja, we kwamen van het begin overeen dat je niets hoeft te betalen als het eindresultaat je niet aantrekt. Dus dan neem ik jouw liefdevolle energie en deze fantastische ervaring mee naar huis en jij betaalt niets. Hoe cool is dat?
2Ik heb echt té weinig tijd voor dit WoW proces!
Mijn ervarin leerde me dat jouw energie in enkele dagen zichtbaar wordt op doek. Na het kennismakingsgesprek, starten we bij jou thuis met onze eerste diepe babbel die ongeveer 2 uur duurt. Nadien heb ik nog één of maximum 2 bijbabbel momentjes per dag nodig om jouw Work of Wonder te kunnen creëren. Het creatieve proces duurt maximaal 4 volledige dagen maar de bijbabbel momenten hebben enkel een fractie per dag nodig. Jij kan gewoon de ganse dag jouw eigen ding doen terwijl ik verder creëer.
3De afmeting die je voorstelt, is té groot
Wil je werkelijk jouw mooie en fantastische energie zien verschijnen op canvas? Dan is het echt heel belangrijk dat je niet té klein gaat. Jouw prachtige kleuren zouden gewoon verdwijnen in de ruimte, hoe jammer. Kiezen voor dit proces en jouw Work of Wonder is tegelijk een moedig kiezen voor jezelf. Het betekent je beslist om ruimte te maken voor jouw eigen prachtige kleuren en energie. Shine bright, the world needs your light! En natuurlijk, je kunt altijd groter bestellen!
4Ik woon in Nederland, de afstand is te ver!
Ja tuurlijk, dat begrijp ik. Ja dat begrijp ik! Ik stel voor dat we tijdens een gesprek bekijken wat er mogelijk is. Waar kunnen we elkaar vidnen en hoe kan ik daarin van betekenis zijn?
* dit aanbod is enkel geldig binnen de Europese Unie

Ben je wel geïnteresseerd maar heb je nog andere vragen? Geen probleem, kom gewoon langs voor een gratis babbel met mij en ik laat je met graagte mijn Art Studio zien.