Work of Wonder – Carine van Hee

Jouw kleurrijk verhaal op doek!

Op het moment dat het licht helemaal uitging, ontdekte ik dat de kracht van kleur wonderen kan doen!We willen allemaal een mooi, fijn en kleurrijk leven maar we weten ook wel dat het leven vaak andere plannen heeft. Iedereen heeft wel eens zware en heftige periodes. Ook die verhalen horen bij jou en jouw leven. Ze zorgen ervoor dat jij iets heel moois in jezelf hebt en dat is nu net wat ik weergeef op doek.

Ik zie jouw schoonheid, ik voel jouw veerkracht en al jouw mooie talenten en kwaliteiten.
En dàt is wat ik in de verf zet!

Jouw unieke verhaal en wonderlijke kwaliteiten zet ik om in prachtige kleurencombinaties op doek.

Herken je het volgende?

Je bent al jaren op zoek naar dat ene schilderij dat helemaal klikt met jou? Je bent gefrustreerd omdat niets past bij wie je echt bent? Je wil een kunstwerk met jouw unieke energie en uitstraling maar daar wacht je nu al zo lang op?Als je met mij mee op stap gaat, kan ik je beloven dat het BOEIEND wordt. Ik wil graag JOUW verhaal horen en kennen. Welke persoonlijkheid ben jij? Wat zijn JOUW dromen en verwachtingen? Wat houdt JOU bezig, wat raakt JOU, wat passioneert JOU?

Als intuïtieve kunstenares laat ik jou en jouw uitstraling weerspiegelen in een kunstwerk dat raakt. Een echt Work of Wonder!

Mijn naam is Carine Van Hee, ik ben kunstenares. Ik voel me vreugdevol en vrij.Vandaag straal ik van binnenuit en dat omdat ik de op een gegeven moment in het verleden, de beslissing nam om terug kleur te brengen in mijn eigen leven.Ik wandel sindsdien mijn eigen authentieke, vrouwelijke pad en inspireer anderen om hun ware kleuren te laten zien.

Ook zin om kleurrijk én sprankelend door het leven te wandelen?

Als je ja zegt tegen jouw Work of Wonder, dan voel je je gezien als mens. Het is een blijvende herinnering aan de mooie dingen die maken dat jij, jij bent. Jouw prachtige kleuren worden een bron van tevredenheid en trots.Jouw heerlijke vibes en talenten worden letterlijk in de verf gezet en worden een onuitputtelijke bron van vreugde en fun! De meest waanzinnige combinaties verschijnen op doek! Elke keer opnieuw sta ik met bewondering te kijken naar wat op canvas verschijnt... Episch gewoon!

Een Work of Wonder is magie in de puurste vorm en ontstaat gewoon ter plekke. Het zet iets in beweging bij jou én bij mij. Je voelt je energie terug door je lijf stromen en er gaat een opwekt deuntje 'aan' in je hoofd.
Je krijgt het gevoel dat je ten volle leeft en van al dat moois ook echt kan en mag genieten!Dit is het mooiste kado dat je jezelf kunt gunnen want je zet jouw persoonlijke verhaal helemaal in de picture. En hoe meer je op jouw mooie essentie focused, hoe mooier jij wordt! What you focus on … grows!

Wil je jouw unieke en kleurrijke verhaal op doek? Wel, dan is deze 'Making WoW' precies wat je nu nodig hebt! This is a life-changing experience.

Work of Wonder is mijn meest unieke en speciale manier om kleur en energie te brengen in mensen hun leven.

Een Work of Wonder is een kunstwerk, speciaal gemaakt voor jou.

Tijdens de creatie van jouw Work of Wonder, neem ik je mee op een prachtige reis.We ontmoeten elkaar, we praten en vertellen en ik luister naar jouw unieke verhaal en capteer jouw energie in een uniek en persoonlijk abstract portret.Hoe werkt dat precies? Stel je het volgende voor:

 • je blijft lekker ontspannen thuis zitten terwijl ik langskom voor een eerste persoonlijke babbel
 • ik ben een echte mensen-liefhebber en ik kijk ernaar uit om je beter te leren kennen; wat passioneert je, wat raakt je, wat maakt je kwaad en waar droom je nog van?
 • jouw Work of Wonder weerspiegelt jouw unieke en prachtige energie
 • binnen ongeveer 3 tot max. 5 dagen heb je jouw eigen exclusieve kunstwerk aan jouw muur hangen.
 • jouw WoW wordt bij jouw thuis of in jouw tuin gemaakt. Dit geeft me de kans om jouw persoonlijkheid en energie werkelijk te voelen
 • ik luister naar jouw persoonlijke en unieke verhaal
 • stapje voor stapje zal je jouw prachtige kleuren zien verschijnen op doek. Je mag ten allen tijde over mijn schouder meekijken en genieten van het ontstaan van al jouw moois
 • jij geeft zelf aan wanneer jij, tijdens het creatie proces, beschikbaar kunt zijn (een 6-tal bijbabbel-momenten volstaan meestal)

Dit proces heet Work of Wonder gewoon omdat JIJ dat ook bent!

Het is een wonderlijke creatie die ontstaat uit onze vreugdevolle conversaties en warme koffiebabbels!

En... stel nu dat het onmogelijke gebeurt: je vindt het eindresultaat niet aantrekkelijk?
Geen probleem! Dan vieren we deze mooie ervaring samen en jij betaalt niets*!
No cure, no pay! Hoe bijzonder is dat?Een Work of Wonder voor jou:

 • is absoluut meer dan een exclusief kunstwerk
 • het is een unieke kans om te genieten van jouw prachtige energie
 • het maakt dat je elke dag wakker wordt met een glimlach op je gezicht, omdat je jouw wonderlijke kwaliteiten herkent
 • inspireert jou elke dag met jouw unieke kleuren én energie, het ganse jaar door
 • doet je stralen van trots omdat je deze wonderlijk reis aangedurfd hebt
 • straalt en geeft jouw persoonlijke energie terug
 • laadt je op met jouw eigen kleurrijke combinaties en vibes
 • omvat jouw eigen vreugde en geluk
 • en geeft jou dat warme gevoel dat je ten volle leeft!

Een Work of Wonder bestaat uit:

 • een persoonlijke babbel van minimum twee uur
 • 3 tot 4 creatie dagen bij jouw thuis
 • ongeveer 6 bijbabbelmomenten terwijl jij jouw eigen Work of Wonder ziet ontstaan
 • een persoonlijk en exclusief kunstwerk dat jouw unieke energie uitstraalt (kies uit 2 afmetingen; 1meter op 1 meter of een rechthoekig werk van 80cm op 120cm). Wil je toch nog een groter werk, vraag gerust!
 • en, mocht het uiteindelijke resultaat je niet bevallen, dan betaal je niets! Hoe cool is dat?
Hoe zou het voor jou voelen indien jouw kunstwerk speciaal voor jou werd gemaakt? Een kunstwerk opgebouwd uit de energie die jij uitstraalt? Zou dat iets voor jou zijn? Stuur even een mailtje en ik doe je een té gek aanbod voor een té gek kunstwerk...

De volgende extra's krijg je er gratis bij;

* jouw Work of Wonder wordt gecreëerd op een linnen canvas van hoge kwaliteit én opgespannen op een metalen frame
* een gratis ebook waarin ik je mijn 8 geheimen meegeef van hoe je meer kleur in je leven kunt brengen
* een handgemaakte 3-moment die je zelf van de boom mag plukken als speciaal en heel persoonlijk kadootje
* jouw eigen persoonlijke 2 minuten video rond het proces van jouw Work of Wonder
* Certificate of authenticity

Je twijfelt? Lees hieronder wat anderen vertellen over hun Work of Wonder...

Kijk ook even mee naar de Making WoW die ik crëerde voor Marleen.
Pascale VB – Vossem
Doet de schittering van de kleuren me wegdromen,
en de gouden voetstapjes brengen me op mijn pad...
waar de gloed van oranje, fuchsia en roze mijn hart verwarmt,
het frisse samengaan van blauw en groen mijn geest verheldert
en in dit rijke pallet mijn dansende lichaam de beweging volgt...

Hoe je het draait of keert, het is (hangt) goed ;-)

Dankjewel voor zoveel schoons
ik hoop dat in de toekomst
nog vele vrouwen mogen
schitteren op hun eigen doek
Marleen H. – Herenthout

Ik vond het een zeer verrijkende ervaring. Confronterend, soul-searchend, diep, emotioneel, intens... Ik heb het heel bewust als een golf over mij laten komen en aanvaard wat het resultaat was (ook al is dat op voorhand een groot vraagteken). Het was een fijne ervaring en ik zou het onmiddellijk terug doen.
Mathilde T. – Norway

Het was een opwindend proces. Ik heb veel geleerd, het was interessant de manier waarop je me wilde leren kennen voordat je begon met schilderen, en hoe je me hebt meegenomen in het proces.
Joren DW. - Brussels

"Het was : - aangenaam - leerrijk - toch meer inspannend dan ik dacht - verleent inzicht, en dus toch een beetje confronterend, maar op een positieve manier. Je moet wel openstaan om een spiegel voorgehouden te worden in het begin is het best wel een beetje spannend. Ik vond het een zeer fijne ervaring, verrijkend en inspirerend. En ik ben heel tevreden met het resultaat"
 

Twijfel je nog? Lees hieronder de meest gestelde vragen;

1Het eindresultaat trekt me niet aan, wat nu?
Even goede vrienden! Ik hoop dat je genoten hebt van het creatie proces van jouw Work of Wonder en van de vele warme babbels die we hadden. Ik hoop dat het je veel pret en vreugde bracht terwijl je ontdekte hoe jouw energie schittert en op canvas vorm krijgt. En ja, we kwamen van het begin overeen dat je niets hoeft te betalen als het eindresultaat je niet aantrekt. Dus dan neem ik jouw liefdevolle energie en deze fantastische ervaring mee naar huis en jij betaalt niets. Hoe cool is dat?
2Ik heb echt té weinig tijd voor dit WoW proces!
Mijn ervarin leerde me dat jouw energie in enkele dagen zichtbaar wordt op doek. Na het kennismakingsgesprek, starten we bij jou thuis met onze eerste diepe babbel die ongeveer 2 uur duurt. Nadien heb ik nog één of maximum 2 bijbabbel momentjes per dag nodig om jouw Work of Wonder te kunnen creëren. Het creatieve proces duurt maximaal 4 volledige dagen maar de bijbabbel momenten hebben enkel een fractie per dag nodig. Jij kan gewoon de ganse dag jouw eigen ding doen terwijl ik verder creëer.
3De afmeting die je voorstelt, is té groot
Wil je werkelijk jouw mooie en fantastische energie zien verschijnen op canvas? Dan is het echt heel belangrijk dat je niet té klein gaat. Jouw prachtige kleuren zouden gewoon verdwijnen in de ruimte, hoe jammer. Kiezen voor dit proces en jouw Work of Wonder is tegelijk een moedig kiezen voor jezelf. Het betekent je beslist om ruimte te maken voor jouw eigen prachtige kleuren en energie. Shine bright, the world needs your light! En natuurlijk, je kunt altijd groter bestellen!
4Dit is wel een serieuze investering!
Ja tuurlijk, dat begrijp ik. Het is inderdaad een investering. Dit proces zal ook een grote impact hebben op jou en op jouw leven, dus het is normaal dat je hierover wil nadenken. Deze Work of Wonder is een heel speciale reis die werkelijk een verschil voor jou gaat maken, nu, vandaag en elke verdere dag van je leven. Dit is echt episch en het vraagt een moedige persoonlijkheid om hiervoor te gaan. Hoe jammer zou het zijn indien je jezelf dit niet kado doet?
5Deze investering komt echt op het slechte moment!
Het leven kan hard zijn en misschien bevind jij je nu in een donkere en moeilijke periode. Het is vaak in die harde en zware periodes dat je een extra shot energie en liefde kunt gebruiken. Dit is iets waar je élke minuut van de dag van kunt genieten en wat een glimlach op jouw gezicht kan toveren, elke keer als je thuis jouw eigen kleurrijke energie weerspiegelt ziet. Jouw Work of Wonder zal jou een energie boost geven elke keer dat je ernaar kijkt en dit voor de rest van je leven. Zou je dat willen?
6Ik ben hier niet klaar voor.
Ja, natuurlijk vraag ik jou om open te staan voor de inzichten die gaan komen. Bovendien vraag dit ook het volle vertrouwen in het feit dat iets magisch mooi zal voortkomen uit onze babbels en de tijd die we samen doorbrengen. Een Work of Wonder is gemaakt vanuit een plek van liefde en ontspruit uit een bron vol warme intenties. Het is tegelijk een grote waarheid dat hoe authentieker onze babbels zijn, hoe meer jouw eigen unieke kunstwerk van betekenis kan zijn achteraf. Als je toch blijft twijfelen dan raad ik je af om op de volgende knop te drukken! Je moet echt helemaal klaar zijn om jezelf op de eerste plaats te zetten en jezelf dit wonderlijke en warme kado te schenken.
* dit aanbod is enkel geldig binnen de Europese Unie

Ben je wel geïnteresseerd maar heb je nog andere vragen? Geen probleem, kom gewoon langs voor een gratis babbel met mij en ik laat je met graagte mijn Art Studio zien.